Aker BP

Mest besøkt ONS 2018

Vi fikk i oppdrag å lage en messestand som kommuniserte at Aker BP ikke bare har en digitaliseringsstrategi, men at de er i full gang med å implementere digitale løsninger i sin hverdag på Norsk sokkel. 
Standen skulle være et et godt sted å møte nøkkelpersoner både fra Aker BP og deres nære samarbeidspartnere. Aker BP er opptatt av at digitalisering, samarbeid og deling av data er nøkkelen til lønnsom produksjon, og ville at standen på ONS både skulle være et utstillingsvindu og en arena for dialog. 

Løsningen ble en stand i to etasjer, der underetasjen inviterte til en demonstrasjon av digitale verktøy i samarbeid med Cognite og Framo – mens andre etasje ga rom for den gode dialogen med litt kaffe og en matbit til. 

Byggverket ble designet i samarbeid mellom oss i Melvær&Co, Bendik Skilbrei i NPG og arkitekt Ole Marius Skjærseth i Kokko Arkitektur, og framsto med et moderne, skandinavisk formspråk i hvitlasert, gjennvinningsbar finér. 

Standen ble kåret til den mest besøkte standen på ONS 2018, og var nominert til pris for beste ONS stand. 

Vi sto også bak kommunikasjonskonsept, animasjoner og presentasjoner – og prosjektledet hele prosessen fra idé til bygging, avvikling og nedriving.

Flere prosjekter fra Aker BP

Melvær og Co