Melvær&Co – innovasjon og kommunikasjon

Vi drives av å gjøre gode jobber. Ingen kunder er like, og ingen behandles likt. Vi setter oss inngående inn i utfordringene og strekker oss langt for å toppe den rette løsningen.

VÅRT PRIVILEGIUM ER Å STÅ UTENFOR OG SE INN
Dermed kan vi lettere utfordre etablerte sannheter og foreslå nye innfallsvinkler. Samtidig er vi ydmyke. Vi får ofte jobbe med forretningskritiske problemstillinger. Derfor er våre anbefalinger forankret i kunnskap om kundens bransje og markedsmessige utfordringer.

VI LEVERER TJENESTER INNEN FIRE KOMPETANSEOMRÅDER:
• Merkevarebygging
• Strategisk design
• Reklame
• Digitale medier

INNOVASJON ER ET STORT ORD SOM KAN REALISERES MED SMÅ GREP
Det handler ikke om å finne opp det nye ”kruttet”. Det dreier seg mer om å sette sammen kjente størrelser på nye måter for å skape bedre produkter og tjenester. Derfor setter vi oss i våre kunders kunders sted for å finne den beste løsningen på deres behov.

DEN POSITIVE KUNDESPIRALEN
Vi er åpne og flinke til å lytte. Dessuten lar vi oss rive med av kundene og deres utfordringer. For oss er gode tilbakemeldinger kreativ ”bensin”. For deg vil det bety å la seg begeistre av engasjerte fagfolk som alltid ønsker å levere over forventning.

JORDNÆRE OG FOLKELIGE
Melvær&Co er en organisasjon med sterke personligheter, men uten primadonnaer. I stedet er vi en gjeng gode kollegaer som hjelper hverandre. Vi har en fin blanding av ”gamle” og unge – erfarne og talentfulle. Dessuten er vi oss selv, for det nytter ikke å gjøre seg til. Når du vet hvem du har med å gjøre, blir samarbeidet desto bedre.

Melvær og Co