Xait

Filminnspilling

Takk til kjekke folk for kjekke dager! I løpet av fine junidager var vi sammen med vår kunde Xait og Vinterfilm på filminnspilling. Xait er et innovativt programvareselskap med hovedkvarter i Stavanger og kontorer i USA. De har en rekke store internasjonale selskaper på kundelisten. 

Xait leverer den skybaserte løsningen XaitPorter som er en samskrivingsløsning for større organisasjoner. I XaitPorter jobber mange bidragsytere i ett og samme dokument samtidig. Det er oversiktlig og man har full kontroll over bidragene til sine kollegaer og samarbeidspartnere. 

Filmen demonstrerer hvordan man effektivt jobber sammen i ett dokument på tvers av yrkesgrupper og uavhengig av lokasjoner. Derfor involverte filmen mange ulike personer og opptakssteder. 

I tillegg til filmingen ble det også tatt stillbilder som kompletterer Xait sin bildebank. Fotografiene skal brukes i det videre salgs- og markedsarbeidet. 

Tidligere har vi også vært så heldige å få utvikle den nye visuelle profilen til Xait som nå rulles ut på stadig flere flater.

Flere prosjekter fra Xait

Melvær og Co