Lenoo

Ny identitet til Lenoo

Lenoo, tidligere Learn Norwegian Stavanger, er en språkskole som tilbyr norskundervisning både på nett og i klasserom. Pandemien i 2020 satte fart på Lenoo sitt ønske om å ekspandere digitalt, og på den måten tilby en enda bedre tjeneste både nasjonalt og internasjonalt. 

I forbindelse med økt fokus på digitale tjenester, kontaktet de oss for å få hjelp til logo og en liten identitet til det nye navnet. Det aller viktigste var at identiteten skulle fungere godt på digitale flater.

Lenoo er opptatt av å se hver enkelt elev og omstendighetene rundt hvorfor disse ønsker å lære seg norsk. Målgruppen er voksne mennesker i ulike aldre og med veldig forskjellige bakgrunner. Identiteten skulle utrykke både vennlighet, omsorg, faglighet og profesjonalitet. 

Løsningen ble en logo som kan brukes på flere måter. Øynene/brillene i logoen utnytter de to o’ene i Lenoo. Briller er et godt symbol for kunnskap og læring, og kommuniserer også interesse og oppmerksomhet. I mer uhøytidelige sammenhenger følger det også med et lite smil på logoen, som da danner et hyggelig blikk. 

Lenoo er opptatt av å være en trygghet og støtte for elevene sine. Blåfarger blir ofte brukt nettopp for å understreke trygghet, og siden blått også er en av fargene i det norske flagget ble dette et naturlig fargevalg for identiteten til Lenoo. 

 

Flere prosjekter fra Lenoo

Melvær og Co