Nokas

Trygghet i kundevennlig innpakning

Nokas er et sikkerhetskonsern som i dag har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har nå rundt 7500 ansatte som alle hjelper til med å bygge opp under kundeløftet «Vi bryr oss».

Sammen med flinke programmerere i Peanuts har vi laget en moderne nettside som reflekterer selskapets størrelse og kvalitet, og som virker like godt på mobil og nettbrett som på desktop.

Nokas har et vell av løsninger som trygger nær sagt hva det skal være. Vi hjalp dem å segmentere tjenestene i forhold til bruksområde, slik at kunder lettere finner det nettopp de har bruk for. Veien til kontakt med kundeservice er kort på alle nivåer.

I prosessen med å utvikle nettsidene skjønte vi at kundeløftet til Nokas ikke er tomme ord, men selve ryggraden i bedriftskulturen og en verdi som gjenspeiles i alle deler av virksomheten. Folk i Nokas bryr seg, og de er opptatt av å trygge samfunnet. Fotograf Anne Lise Nordheim hjalp oss å fange disse menneskelige verdiene i nye bilder, og vi jobbet fram et design som er forankret i eksisterende profil, men som likevel har et lettere og mykere uttrykk en de gamle nettsidene.

Sammen med Nokas og Totaltekst passet vi på at språket på de nye sidene ble enklere, og lærte personell fra tre forskjellige land å bruke publiseringsløsningen – slik at de selv kan oppdatere og videreutvikle nettsiden.

Vi er stolte over å få jobbe med en så viktig samfunnsaktør, og er glad for tilbakemeldinger om at mange av Nokas ansatte kjenner seg godt igjen i hvordan de nå framstår på nettsiden.

nokas.no

Flere prosjekter fra Nokas

Melvær og Co