Master Blaster

Norges beste skolelag i CS:GO

Master Blaster er et norsk programvareselskap som har utviklet en ny plattform for e-sport.

Målet er å gjøre det lett for skoler, idrettslag og bedrifter å organisere konkurranser. På den måten kan alle få oppleve gleden med e-sport i trygge rammer – og uten at man må være en ekspert.

Master Blaster bidrar også med et godt verktøy for å forhindre at barn faller ut av skolen. Allerede ser mang god effekt av e-sport som motivasjonsfaktor. Men dette krever profesjonalitet i alle ledd – fra lærere til en seriøs plattform hvor spillglede og god oppførsel settes i fokus.

Tidligere i høst kom folkene i Master Blaster med en oppgave til oss i Melvær. De ønsket å arrangere en skoleturnering i det kjente spillet CS:GO (Counter Strike: Global Offensive) hvor de ville få med lag fra skoler over hele landet. I forbindelse med denne turneringen, ville de at vi i Melvær skulle produsere en sending som handlet om turneringen, og som viste finalen live fra studio. I uke 45 gikk turneringen av stabelen med 16 lag fra 16 skoler som deltok fra hele Norge. Helt fra Sandnes i vest til Vadsø i nord.

Vi ønsket å lage en visuell profil til sendingen som tok litt avstand fra "gaming"-estetikken. Vi endte opp med en elegant og annerledes identitet som kanskje er så langt fra den tradisjonelle gaming-stilen som overhodet er mulig. Vi i Melvær stod for design, konsept og motion design; mens Moxey stod for filming av reportasjer, filming i studio og videoredigering. 

TV-sendingen kommer til å kunne ses på Altibox sine flater. Den vises også på Elkjøp, Facebook, Twitch og YouTube. (Det var forøvrig Sami_JSBS1tappers fra Kautokeino som vant konkurransen.)

Master Blaster eies av Altibox, Veni og ProUnite.

 

Flere prosjekter fra Master Blaster

Melvær og Co