Aibel

The Art of Pioneering – en kunstutstilling på ONS!

Aibel har jobbet med å bygge transformatorplattformer i 10 år allerede! Pioneer-ånd og uredd opportunisme kjennetegner kulturen i Aibel. Selskapet er bygget på tuftene til Haugesund Mekaniske verksted, og har overlevd i mer enn hundre år fordi de hele tiden har vært flinke til å lese samtiden og framtidens markeder.

For Aibel er ingeniørarbeid også en form for kunst. Kunst som løser krevende utfordringer under ekstreme forhold på norsk kontinental sokkel. Både innen olje og gass – men like mye innen fornybare energiformer.

På ONS 2022 viste vi deres «Art of Pioneering» i form av en kunstutstilling der pionérhistorie, vindkraftsatsing, imponerende yards, mangfold og respekt for bedriftens mange kulturer ble kommunisert gjennom gamle maleri, moderne kunstfilm og installasjoner – med blant annet velsignet stål fra Aibel sitt verft i Thailand.

Fordi Aibel på alle vis er et moderne selskap, var inspirasjonskilden ikke et høytidelig kunstmuseum, men en uformell kunsthall-opplevelse der man gjerne runder av med fest, øl og DJ, og alle føler seg velkommen.

Våre gode venner i SixSides hjalp oss å bygge standen, og HoveWest sørget for fin lyssetting.

Standbygger: SixSides
 

 

Foto: Aibel/Øyvind Sætre

Flere prosjekter fra Aibel

Melvær og Co