Stavanger Aftenblad

Trafikksentralen

Trafikksentralen er en serie som tar opp situasjoner i hverdagstrafikken som hver og en av oss kan kjenne oss igjen i  – enten fordi vi har vært oppi det selv eller har observert andre i trafikken. Serien er bygget på at seere sender inn klipp fra egne dashboardkamera fra farlige trafikksituasjoner de enten har opplevd selv eller observert på avstand. Disse klippene blir gjennomgått og analysert av programleder (Elisabeth Risa) sammen med to politibetjenter og en trafikkskolelærer.

Trafikksentralen er ikke et underholdningsprogram eller en serie som retter pekefingeren mot de som har gjort noe galt. Fokuset er å hjelpe og opplyse trafikanter om hvordan man unngår ulike farlige situasjoner i trafikken, og hvordan man kan løse de om man er så uheldig å havne i dem.

I forbindelse med Trafikksentralens 16.sesong fikk vi oppgaven med å modernisere det visuelle uttrykket og levere malverk for videre produksjon til både livesendingene på nett og uttak i sosiale medier for å promotere episodene.


 

 

Flere prosjekter fra Stavanger Aftenblad

Melvær og Co