What's Brewing

Fra rebell til en av verdens mest anerkjente ølfestivaler

What’s Brewing er spesialølfestivalen som har gått fra å være en rebell som utfordrer lovverket mht. profilering av alkohol til å bli en av verdens beste og mest anerkjente festivaler i sitt slag.

Dette er en festival som har gjort det til et poeng å redefinere seg selv år for år – fra å være «lovbryter» til å bli «sovjetstat» for så å bli rebelsk og autoritetsutfordrer igjen. Så hvordan skulle den framstå i 2019?

Nettopp fordi festivalen har fått så stort internasjonalt ry med deltakende bryggerier fra alle verdens kontinent, ble det naturlig å gjøre festivalen til en reise i smaker.

Derfor laget vi en festivalprofil basert på typiske «destinasjonsplakater» til alle de 15 landene som de 39 deltakende bryggeriene kommer fra. En nostalgisk anlagt reise i stilen fra den gang det faktisk var en opplevelse å bevege seg over landegrenser og oppleve egenarten til andre nasjoner.

I tillegg til grafisk profil laget vi festivalopplevelse, utsmykning av lokalene og merchandise. For eksempel kom du ikke til en vanlig billettutvekslings skranke, men til en check-in counter hvor du fikk boarding passet ditt. Hvis du ønsket å kjøpe memorabilia fra festivalen kunne du blant annet kjøpe pilot-vinger-pins, rumpetaske, postkort eller destinasjonsplakat.

Flere prosjekter fra What's Brewing

Melvær og Co