Lederskifte og generasjonsskifte i Melvær & Lien

12.08.2014

Andreas Melvær blir vår nye daglige leder fra 1. august, og overtar med det stafettpinnen etter Dag Terje Solvang som har fått jobb som markedssjef i Høyres Hovedorganisasjon i Oslo.

Dag Terje forlater et Melvær & Lien i svært god stand og vi synes alle at den nye utfordringen han har fått er veldig spennende. Han blir markedssjef for en merkevare han brenner intenst for, og alle vi i Melvær & Lien vet at Høyre nå har funnet beste mann til jobben!

Andreas Melvær har også overtatt aksjeposten etter sin far Ståle Melvær, og med dette går Melvær & Lien også gjennom et lenge planlagt generasjonsskifte.

Andreas gleder seg til å overta ledelsen av Melvær & Lien:
– Det er en fantastisk utfordring å få lede en gjeng med så talentfulle og flinke folk. Etter en omstrukturering har vi de siste årene snudd en negativ trend, og opplever at mange og kjekke kunder finner veien til oss. Jeg tror dette også handler om at markedet har oppdaget hvor mange flinke folk vi har fått på plass i byrået. Markedsføringshusets store byråundersøkelse viste i fjor at Melvær & Lien er det byrået flest næringslivsledere vil skifte til ved et eventuelt byråbytte, og jeg er stolt over å forvalte denne sterke merkevaren videre, sammen med dyktige kollegaer.

Andreas lover at idé og håndverk fremdeles skal stå i høysetet, men vil i enda større grad etterstrebe utradisjonelle måter å løser kommunikasjonsutfordringer på.

– Reklame betyr egentlig å rope igjen og igjen, noe som stemmer dårlig med det vi hver dag leverer våre kunder. Vi utvikler konsepter som skal engasjere målgruppen, og utløse handling mer enn ren oppmerksomhet.

Nå kan også byrået med rette kunne kalles kreatørstyrt. Andreas Melvær er utdannet grafisk designer, og vil lede selskapet sammen med kreativ leder Sanda Zahirovic og økonomiansvarlig Dag Andreas Olsen.

Som passende bakteppe for generasjonsskiftet feirer vi 25 år i september, med en kjempestor husfest hvor vi feirer med alle som gjennom tidene har jobbet i Melvær og Lien.

Melvær og Co