Ledig stilling

15.03.2013

Gode råd er verdt sin vekt i gull

ER DU VÅR NYE RÅDGIVER?

Nå leter vi i Melvær&Lien etter en dyktig rådgiver. På mange måter er dette den viktigste funksjonen i vårt selskap. Hele vår eksistens avhenger av at vi kan gi våre kunder gode råd – og utvikle kommersiell kommunikasjon som funker og gir økt lønnsomhet. 

Stillingen det er snakk om handler først og fremst om at du kan ta ansvar for å videreutvikle relasjonene vi har til våre eksisterende kunder. Og selvsagt være med på å skaffe oss nye.


SLIK SER VI FOR OSS AT DU ER SKRUDD SAMMEN

Du har kompetanse innen markedsføring: Våre kunder betaler ikke for synsing og fjatt. Gode råd er ikke gratis. Men er de gode nok, er de verd sin vekt i gull.

Du har guts: God kommunikasjon krever noen ganger mot. Du må kunne stå foran ledelsen og styret i store bedrifter uten å svette i pannen.

Du forenkler:  Du kan tilrettelegge. Du er en flink fasilitator. Du er fink til å tenke beint og kan lede et team av flink folk rett på mål. 

Du har energi: Våre kunder representerer store muligheter og vår energi er avgjørende for at mulighetene kan realiseres.

Du liker salg: Du synes salg er kjekt. Du er glad i å selge konseptuelle, sammensatte og helhetlige løsninger fra en stor palett. 

Du er kreativ: Vi lever av kreative løsninger. Du får en sentral rolle i et team av flinke folk. Du må selv bidra med kreativitet og samtidig kunne gi konstruktiv kritikk av andres ideer.

Du bidrar sosialt: Vi er en godt sammensveiset gjeng og vi dyrker samhold og fellesskap som et verktøy til å skape gode og unike løsninger. 

Sist, men slettes ikke minst, du bygger relasjoner: Du har er en over middels evne til å få folk til å dra i samme retning. Du skal utvikle gode relasjoner mellom oss og våre kunder, mellom kunden og kundens kunder og – sist, men ikke minst – mellom oss internt i Melvær&Lien.

VI TILBYR
• Gode muligheter for personlig utvikling
• Et kreativt og inkluderende arbeidsmiljø
• Et miljø preget av unnelse – ikke misunnelse
• Stor grad av frihet til å forme din egen arbeidsdag
• Moderne lokaler (i starten på Lysløypa)
• Et profesjonelt salgsstøtteapparat
• En dør inn i et miljø hvor kolleger og kamerater er det samme

Vil du vite mer, ta kontakt med Dag Terje Klarp Solvang .(Alle henvendelser behandles konfidensielt.)

Melvær og Co