VI ER VIDAR!

27.02.2013

Det er ikke ofte vi får muligheten til å jobbe med fotball. Når det skjer, så er det ekstra hyggelig at det er FK Vidar. En ærverdig klubb med historie tilbake til 1906.

Styret i FK Vidar ønsket å revitalisere klubben, forsterke klubbtilhørighet og løfte klubbens satsning på topp og bredde. I dette arbeidet ble Melvær & Lien invitert til å bidra til klubbens satsning.

Ambisjonen er å sette FK Vidar på kartet igjen. Revitalisere en klubb som har vært en foregangsklubb når det gjelder miljø, bredde og talentutvikling. I FK Vidar utdanner man mennesker og utvikler vennskap for livet.

I samarbeid med klubben utviklet Melvær & Lien en identitet og kommunikasjonsplattform som samler klubben og inspirerer til det videre ambisiøse arbeidet som klubben jobber for å gjennomføre.

Utviklingen av identitet inkluderer også en helt ny logo for klubben. Vi tok utgangspunkt i klubbens historie og bakgrunn for navnevalg. Navnet Vidar kommer fra norrøn mytologi. Vidar var sønnen til Odin. Han fikk i oppdrag å hevne drapet på Odin. Etter at Odin ble slukt av Fenrisulven i Ragnarok. Dermed ble Fenrisulven Vidar sitt første trofe.

I arbeidet med logo inviterte vi illustratør Peter Horridge til å bidra. Han har blant annet utviklet logoene for Liverpool FC, Sporting Lisboa, det engelske landslaget og dragelogoen til NFF. Resultatet ser dere her.

Vi gleder oss til fortsettelsen med FK Vidar og opprykket til Adeccoligaen!

Melvær og Co